Vyberte si z ponuky 27377 vtipov

Nový chemický prvok

pridané 11.4.2019 pod Vtip



Vyskytol sa nový nezničiteľný chemický prvok

-Prvok: ŽENA(Womanium)
-Chemická značka Wo
-Atómová hmotnosť 54,6 kg (alebo v rozmedzí 40 - 200 kg)
-Polčas rozpadu priemerne 72 rokov (podľa zaobchádzania až 80-85 rokov)

-Výskyt vo väčšom množstve (hlavne v obývaných oblastiach)

-Základné fyzikálne vlastnosti:


Povrch obvykle pokrytý farebným filmom zloženým zo zmesi iných chemických prvkov. Bod varu je veľmi nízky, na druhej strane ale mrzne bez akejkoľvek známe príčiny

Topí sa pri špeciálnom zaobchádzaní. A horúca je pri nesprávnom použití. Vyskytuje sa rôznych stavoch od panenského kovu až po vyťaženú rudu. Poddajná je pri aplikácii tlaku na správnom mieste. Čistá vzorka má v prirodzenom stave ružovú farbu. Avšak v blízkosti kvalitnejšej vzorky sa farba mení na zelenú. Vykazuje periodickú nestabilitu v závislosti na lunárnom mesiaci.

Základné chemické vlastnosti:

Výborne priťahuje zlato, striebro a väčšinu drahých kameňov. Spontánne exploduje bez predošlého upozornenia a akejkoľvek známej príčiny. Nerozpustná v kvapalinách, ale jej aktivita sa zvyšuje po nasýtení alkoholom. Zo všetkých známych prvkov najlepšie redukuje peniaze až pod nulovú úroveň.

Možné riziká spojené s užívaním:

V neskúsených rukách veľmi nebezpečná. Takisto je nelegálne a životu nebezpečné vlastniť viac ako jeden exemplár, je však možné spravovať viac exemplárov, ktoré sa nachádzajú na rôznych miestach a nie sú spolu v priamom kontakte.

Má veľký vplyv na psychiku človeka, väčšinou negatívny až zničujúci. Iba vo výnimočných prípadoch u duševne chorých ľudí došlo na prechodné obdobie k miernemu zlepšeniu ich zdravotného stavu. A aké je bežné použitie? Zväčša len dekoratívne účely, obzvlášť v športových autách, môže však byť dobrou pomôckou pri relaxácii. Avšak najpraktickejšie: veľmi efektívny čistič, varič a žehlič.






Meno:
Správa:
ODOSLAŤ
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk