Vyberte si z ponuky 27381 vtipov

Dávka sexuálnych vtipov

pridané 23.11.2017 pod Vtip



Matka je v kuchyni a robí večeru pre svoju rodinu, keď príde dcéra. "Mama, odkiaľ pochádzajú deti?" Mama si na niekoľko sekúnd myslí a hovorí: "Dobre, mama a oco sa zamilujú a vydajú sa a v noci idú do svojej spálne, pobozkajú a objímajú a majú sex. "Dcéra vyzerá zmätene, takže matka pokračuje:" To znamená, že oco vloží  penis do vagíny mami. Takto vznikne dieťa, zlatko. " Zdá sa, že dieťa pochopí. "Ach, chápem ale v noci, keď som vošiel do tvojho izby, mala si v tvojich ústach otcov penis. Čo dostaneš, keď to spravíte?" "Šperky, drahá. Šperky."

Rodina večeria a syn sa pýta otca: "Oci, koľko druhov prsníkov je ?" Otec prekvapene odpovedal: "Nuž, synu, žena prechádza cez tri fázy. V dvadsiatke je žena prsia ako melóny, okrúhle a pevné. Vo svojich 30-tich a 40-tich sú ako hrušky, stále pekné, trochu visiace. Po päťdesiatke sú ako cibuľa." "Cibuľa?" opýtal sa syn. "Áno. Vidíte ich a chce sa vám plakať." To rozzúrilo svoju ženu a dcéru. Dcéra sa pýta: "Mami, koľko rôznych druhov penisov je?" Matka sa usmeje a povie: "No, drahá, aj muž prechádza cez tri fázy. Vo svojom dvadsiatich rokoch je jeho vlkodlak podobný dubu, mocný a tvrdý. Vo svojich 30-tich a 40-tich je to ako breza, flexibilná, ale spoľahlivá. Po päťdesiatke je to ako vianočný stromček." "Vianočný stromček?" Spýtala sa dcéra. "Áno, mŕtvy od koreňa a gule sú len na dekoráciu."

Prečo som sa rozviedol? No, minulý týždeň boli moje narodeniny. Moja žena mi nepopriala šťastné narodeniny. Moji rodičia zabudli a rovnako aj moje deti. Šiel som do práce a dokonca ani moji kolegovia mi neprajú šťastné narodeniny. Keď som vstúpil do svojej kancelárie, moja sekretárka povedala: "Všetko najlepšie, šéfe!" Cítil som sa tak zvláštne. Vytiahla ma na obed. Po obede ma pozvala do svojho bytu. Šli sme tam a ona povedala: "Nevadí, ak na chvíľu idem do spálne?" "Dobre," povedal som. Vyšla o 5 minút neskôr s narodeninovou tortou, mojou ženou, rodičmi, deťmi priateľmi a kolegami a všetci kričali: "Prekvapenie !!!" kým som čakal na pohovke ... nahý.






Meno:
Správa:
ODOSLAŤ
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk