Vyberte si z ponuky 27381 vtipov

Bohatý rančer

pridané 6.11.2016 pod Vtip



V jednom kraji na západe žil bohatý rančer, ktorý tak nenávidel Indiánov, až tak že jedného dňa vyhlásil odmenu sto dolárov za každú hlavu Indiána, ktorú mu kto prinesie.
Aj zobrali sa Paddy a Murphy, vzali pušky a povoz a vyrazili na lov.
Čoskoro narazili na prvého Indiána pri rieke. Paddy zamieril a prásk. Potom už stačilo len dôjsť k mŕtvole odseknúť hlavu. O pár minút neskôr sa objavil druhý a stal sa rovnako ľahkou obeťou. Potom sa objavili dvaja a Paddy jedného z nich netrafil.
Ten obratom zmizol v prérii. Potom sa dlho žiadny neobjavoval. Keď k večeru počuli obaja kovboji konské kopytá, spozorneli. Tak akurát na hranici dostrelu zastavil Indián na koni. Vyrazili teda jeho smerom. On si udržiaval bezpečnú vzdialenosť. Paddy popohnal koňa. Začali ho doháňať. Indián teda zahol do kaňonu. Oni samozrejme hneď za ním. Paddy sa sústredil na ovládanie povoze, ktorý sa rútil neuveriteľnou rýchlosťou. Murphy mu vraví:
 
"Hej, Paddy, rozhliadni sa ..."
 
"Neruš, už ho skoro máme!"
 
"Paddy, fakt by si sa mal rozhliadnuť!"
 
Tak teda Paddy trochu spomalil a rozhliada sa. Kam až oko dohliadne, hore pozdĺž kaňonu stoja stovky Indiánov s lukmi a sekerkami. Načo Paddy hovorí:
 
"Hej, to vyzerá, že budeme milionári!"






Meno:
Správa:
ODOSLAŤ
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk