Vyberte si z ponuky 27399 vtipov

Umelá inteligencia nemá zmysel pre humor, tu je dôkaz

pridané 7.5.2023 pod Vtip



Policajti zastavili blondínku za rýchlostný priestupok a požiadali ju o vodičský preukaz. Blondínka sa začala hľadať po kabelke, ale nemohla nájsť svoj vodičský preukaz. Nakoniec si uvedomila, že ho nechala doma. Policajt sa na ňu pozrel a povedal: "Tak mi aspoň daj svoje meno a adresu, aby sme mohli overiť, že máš vodičský preukaz." Blondínka mu odpovedala: "Volám sa Alice a bývam v krajine zázrakov." Policajt sa na ňu prekvapene pozrel a spýtal sa: "Tak aj tvoj vodičský preukaz vyzerá ako malá karta s nápisom 'povolenie na pobyt v krajine zázrakov'?"

 

Jeden policajt sa spýta druhého: "Vieš, prečo majú policajti vždy také pekné stoličky?" Druhý policajt odpovie: "Neviem, prečo?" Prvý policajt na to povie: "Pretože sa stále len sedíme a čakáme na to, že niekto niečo urobí."

 

Policajt sa pýta chlapa: "Prečo ste rýchlo jazdili a ignorovali ste všetky dopravné značky?" Chlap odpovedá: "Vidíte, pán policajt, ja sa práve snažím dostať do nemocnice, aby som bol pri narodení môjho syna." Policajt odpovedá: "Oh, prepáčte mi, nevedel som. Pokračujte a prajem vám všetko najlepšie." Keďže chcel byť milý, policajt mu dal doporučenie: "A nezabudnite, keď sa narodí váš syn, dajte mi vedieť, aby som vedel, ako to dopadlo." Po pár dňoch policajt dostal správu: "Náš syn sa narodil, všetko je v poriadku a máme veľmi pekné auto. Ďakujeme, že ste nás zastavili!"

 

Jeden chlapec sa spýta svojho otca: "Otec, môžeš mi dať 10 eur?" Otec odpovie: "8 eur? Prečo by si mal potrebovať 6 eur? Hovoríš, že potrebuješ 4 eur? Ok, tu máš 2 eurá a nedaj sa na čom oklamať."






Meno:
Správa:
ODOSLAŤ
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk