Vyberte si z ponuky 27393 vtipov

Blondína a právnik

pridané 24.3.2015 pod Vtip



Blondínka a právnik sedia vedľa seba na lete z Los Angeles do New Yorku. 
Právnik sa pýta, či by si chcela zahrať zábavnú hru? Blondínka je unavená, chce si len zdriemnuť a tak zdvorilo odmieta.  Právnik to skúša ďalej a vysvetľuje, že hra je jednoduchá je zábavná. Vysvetľuje: "Ja sa ťa na niečo opýtam, a ak nebudeš vedieť odpoveď, môžeš mi zaplatiť $ 5,00 a naopak."

Znova odmieta a snaží sa zaspať. Právnik rozrušene hovorí: "Dobre, ak nebudete poznať odpoveď, zaplatíte mi 5 dolárov a keď ja nebudem vedieť odpoveď, zaplatím vám 500 dolárov."  To už blondínu zaujme. Zisťuje, že jej inak nedá pokoj a tak súhlasí.

Advokát sa pýta na prvú otázku. "Aká je vzdialenosť od Zeme na Mesiac?"
Blondína nepovedala ani slovo, siahne do kabelky, vytiahne 5 dolárov a podá ich na právnikovi.
"Dobre," hovorí právnik, "si na rade."

Ona sa pýta "Čo vyjde na kopec s tromi nohami a dole príde na štyroch?" Právnik zmätene vytiahne svoj notebook a hľadá ale nenájde žiadnu odpoveď. Pripojí k internetu a vyhľadáva v konkresovej knižnici, tam tiež nič nenájde. Frustrovaný posiela e-maily na všetkých svojich priateľov a spolupracovníkov, ale márne. Po hodine prebudí blondínu a do ruky jej dáva 500 dolárov. Blondína hovorí: "Ďakujem," a otočí sa a chce spať ďalej.

Advokát je naštvaný, prebudí blondínu a pýta sa: "Tak, aká je odpoveď?" Blondína bez slova siahne do peňaženky, podá právnikovi 5 dolárov a znovu zaspí.

A vy ste si mysleli, že blondínky sú hlúpe.






Meno:
Správa:
ODOSLAŤ
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk