Vyberte si z ponuky 27389 vtipov

Traja muži sa stretnú pred bránou do neba

pridané 26.2.2015 pod Vtip



fiogf49gjkf0d

Traja muži stoja vo fronte do neba. V nebi bol dnes náročný deň a tak sa svätý Peter prehovoril k mužom: "Nebo je dnes už takmer plné a tak ma požiadali, aby som púšťal dnu iba ľudí s obzvlášť strašnou smrťou. Takže, aký je váš príbeh?", pýta sa ich.

Prvý muž odpovie: "Už dlhšie som mal podozrenie, že ma moja žena podvádza a tak dnes som prišiel domov skôr, aby som ju prichytil pri čine. Keď som prišiel do môjho bytu na 25. poschodí. Zdalo sa mi, že je niečo zlé. Ale ani po prehľadaní celého bytu som nič nenašiel. Nakoniec som šiel von na balkón, a tam bol. Muž  tam visel na zábradlí 25 poschodí nad zemou! To ma nahnevalo, takže som ho začal biťa kopať ho ale on nie a nie spadnúť. Nakoniec som sa vrátil po kladivo a búchal mu po prstoch. Konečne spadol. Ale predstavte si, on nezomrel. Spadol do krovia! Tak som vyrazil do kuchyne, schmatol chladničku a vyhodil ju von oknom. Pristála na ňom a okamžite ho zabila. Ale ten stres mi nakoniec privodil infarkt a tak som zomrel na balkóne."

"To znie na celkom zlý deň," povedal Peter a prešiel k ďalšiemu mužovi.

"Bol to veľmi zvláštny deň. Bývam na 26. poschodí domu a každé ráno cvičím na balkóne, ale dnes som sa na niečom pošmykol a prepadol som cez zábradlie. Naštastie som sa zachytil zábradlia balkóna podomnou. Neudržal by som sa dlho, ale našťastie prišiel muž a myslel som si, že som zachránený. On ma však začal kopať a nakoniec zobral aj kladivo a tĺkol ma po rukách. Spadol som, ale mal som šťastie, že ma zachránili kríky. Keď som si myslel, že všetko bude v poriadku, videl som ako na mňa padá chladnička a tak som tu.

Opäť Peter pripustil, že to vyzerá na strašnú smrť. Nakoniec prišiel k tretiemu a ten hovorí.

"Predstavte si to," hovorí tretí muž, "ja som skrýval vnútri chladničky ..."






Meno:
Správa:
ODOSLAŤ
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk