Vyberte si z ponuky 27392 vtipov

Maškarný bál

pridané 27.2.2016 pod Vtip



Manželský pár dostal pozvanie na maškarný večierok. Manželku rozbolela hlava a poslala manžela, nech ide sám. Ten, ako vzorný manžel, nechcel, ale žena ho presvedčila, že nemá cenu, aby si večer kazil aj on, ona si beztak vezme prášok a zaľahne. Nakoniec sa naozaj prezliekol do kostýmu a odišiel.

Žena sa asi hodinku prespala a zistila, že už ju hlava nebolí. Pretože ešte nebolo zvlášť neskoro, rozhodla sa, že na večierok pôjde. Manžel nevedel, aký prevlek si žena nachystala, a tá si preto povedala, že je to vítaná príležitosť zistiť, ako sa manžel v jej neprítomnosti baví. Na tanečnom parkete trochu užasnutý - manžel vyvádzal, tancoval hneď s jednou ženskou maskou, hneď s druhou, pusa tu, vášnivé obetí túto.
Manželka nechala svojho tanečníka stáť uprostred sály, a pretože vyzerala sexi, samozrejme pre ňu nebol problém upútať manželovu pozornosť na seba.

Dovolila mu všetko, čo chcel - veď bola jeho poslušná manželka - a tak nie je divu, že jej po chvíli zašepkal do uška jednoznačný návrh. Prijala a na chvíľu zmizli v zaparkovanom aute a pomilovali sa. Pred polnočným odmaskováním sa vytratila domov, schovala masku a šup do postele čakať, ako sa z toho bude neverník vykrúcať. Keď sa manžel vrátil, ženuška sedela v posteli a čítala si. Spýtala sa ho, ako strávil večer.

 "Ako vždy. Bez teba ma to tam nebavilo, tak som zaliezol s kamarátmi do ústrania a hrali sme celý večer poker. Kostým som požičal jednému známemu a ten mi potom moc ďakoval, že tak pekný večer už dlho nezažil."






Meno:
Správa:
ODOSLAŤ
NAJNOVŠIE
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk